Nueva High School

Skip to main content
Mobile Menu
Bell Schedules » Activity Schedule 45 Minute Lunch

Activity Schedule 45 Minute Lunch

Activity Schedule 45 Minute Lunch Bell for 1st Period Rings at 8:40 AM
Description / Period Start Time End Time Length
Period1 8:45 AM 9:48 AM 63 min
Period 2 9:48 AM 10:51 AM 63 min
Break 10:51 AM 11:06 AM 15 min
Period 3 11:06 AM 12:09 PM 63 min
Period 4 12:09 PM 1:12 PM 63 min
Lunch 1:12 PM 1:57 PM 45 min
Period 6 2:00 PM 3:03 PM 63 min